wedding-dj-dodecanese-islands

ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

Wedding Dj στα Νησιά

Ψάχνετε έναν DJ που θα μετατρέψει την Γαμήλια δεξίωση σας σε ένα ξέφρενο πάρτυ, συνδυάζοντας τα δικά σας μουσικά θέλω με τις δικές του εξειδικευμένες μουσικές γνώσεις και εμπειρία; Θέλετε η μουσική στο γάμο σας να διαφέρει από ότι ακούσατε ως καλεσμένοι σε πολλούς άλλους γάμους; Θέλετε να ακούσετε ένα άρτιο μουσικό πρόγραμμα από έναν επαγγελματία DJ, και όχι ένα ποτ-πουρί από έναν ερασιτέχνη; Συμβουλευτείτε τη DJRhodesγια την κάλυψη κάθε πτυχής της δεξίωσής σας.

Επιλέγετε τη DJ Rhodes γιατί.
• Λόγο της μεγάλης εμπειρίας μας στο χώρο του Γαμου μπορούμε εύκολα να καταλάβουμε τις επιθυμίες και τις ανάγκες της εκδήλωσης σας.
• Τα Γαμήλια πάρτυ είναι η ειδικότητα μας, και έχουμε αναλάβει πάρα πολλούς σχεδόν σε όλα τα νησιά της Δωδεκανήσου.
• Διαθέτουμε ανανεωμένες λίστες τραγουδιών σε όλα τα μουσικά είδοι, και με τα καλύτερα και γνωστότερα τραγούδια.
• Το TEAM μας διαθέτει τους ποιο ταλαντούχους και έμπειρους επαγγελματίες DJ’s.
• Μπορούμε να σας δώσουμε τις ποιο πρωτότυπες και εντυπωσιακές ιδέες και λύσεις, για να απογειώσετε την δεξίωση σας και τον χώρο της εκδήλωσης.
• Το προσωπικό μας που αναλαμβάνει το κομμάτι των SPECIAL EFFECTS είναι άρτια εξειδικευμένο για να μετατρέψει την δεξίωση σας σε παραμύθι.
• Δουλεύουμε μόνο με επώνυμες μάρκες για την ηχητική και φωτιστική κάλυψη των εκδηλώσεων μας, τελευταίας τεχνολογίας.
• Η τελική τιμή που θα πληρώσετε σε σχέση με τις υπηρεσίες που θα σας προσφέρουμε, θα σας συμφέρει και θα μείνετε απολύτως ικανοποιημένοι.

Sound and Lights EquipmentΕίμαστε βέβαιοι ότι:
• Η μέρα του γάμου σας θα είναι μοναδική
• Δεν θα χρειαστεί να ασχοληθείτε ποτέ με την ετοιμασία όσον αφορά τη μουσική κάλυψη
• Η επικοινωνία μεταξύ μας θα είναι άριστη
• Τα special effects, τα πυροτεχνήματα και ο φωτισμός μας θα εντυπωσιάσει εσάς και τους καλεσμένους σας.
• Έχουμε τον τρόπο να απογειώσουμε το πάρτυ σας.
• Ο DJ προσαρμόζεται στις ανάγκες της δικής σας εκδήλωσης, και της διάθεσης των καλεσμένων σας.
• Τα ηχεία μας είναι επώνυμα και πολύ καλής ποιότητας, για να ακούγετε η μουσική έτσι όπως πρέπει σε όλο τον χώρο, χωρίς να ενοχλεί.

Πείτε μας τι χρειάζεστε
Πόσο διαρκεί το πρόγραμμα του dj;
Το χρονικό διάστημα που ένας επαγγελματίας DJ μπορεί να αποδώσει σε υψηλούς ρυθμούς είναι 6 έως 8. Μην ξεχνάτε ότι πρόκειται για μια πνευματική διεργασία που απαιτεί συνεχή εγρήγορση. Ανάλογα με τις ανάγκες τις δικής σας εκδήλωσης, μπορεί το μουσικό πρόγραμμα να πρέπει να έχει μεγαλύτερη διάρκεια. Σε αυτή την περίπτωση, η DJRhodes ανταπεξέρχεται στις επιθυμίες σας με δεύτερο DJ stand-by.

Πόσο πριν τον γάμο πρέπει να «κλείσουμε»;
Για ημερομηνίες με μεγάλη ζήτηση, καλό είναι να συνομιλήσουμε έναν χρόνο πριν. Αυτές οι ημερομηνίες είναι κυρίως τα Σαββατόβραδα του Ιουνίου και του Ιουλίου, καθώς και του Σεπτεμβρίου. Για το υπόλοιπο χρονικό διάστημα, για Παρασκευές ή Κυριακές, 5-6 μήνες νωρίτερα είναι αρκετό για να προγραμματιστούμε.

Μπορείτε να αναλάβετε τον γάμο μας σε κάποιο άλλο νησί;
Η DJRhodes αναλαμβάνει τη μουσική και ηχητική κάλυψη γάμων σε κάθε προορισμό. Κάθε χρόνο παραδίδουμε τις υπηρεσίες μας σε δημοφιλείς προορισμούς κι τοποθεσίες, όπως στη Ρόδο, τη Σύμη, το Καστελλόριζο, τη Καρπαθο, και πολλά άλλα μέρη ανά την Ελλάδα.

Παίζει ρόλο ο αριθμός των καλεσμένων;
Κανέναν, πέραν του κανόνα ότι όσο περισσότεροι είναι οι καλεσμένοι, τόσο μεγαλύτερο πρέπει να είναι το ηχοσύστημα. Η DJRhodes διαθέτει τον εξοπλισμό για να ανταπεξέλθει σε οποιαδήποτε ανάγκη.

Τι ρεπερτόριο έχετε;
Οι μουσικές προτιμήσεις ποικίλουν ανάλογα με τις ηλικιακές ομάδες. Η DJRhodes χρησιμοποιεί ως βάση τις προτιμήσεις του ζευγαριού, και φροντίζει να διασκεδάζουν όλοι οι καλεσμένοι. Τα live dj sets με το professional mixing διαθέτουν όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να «παντρέψουν» τα επίκαιρα μουσικά ακούσματα με την ελληνική μουσική παράδοση.
Ποιες είναι οι τιμές σας;
Ανάλογα με τις παροχές που θα συμφωνήσουμε μαζί, θα λάβετε και τη σχετική προσφορά. Οι τιμές μας είναι ρεαλιστικές και σε κάθε περίπτωση ανταγωνιστικές. Η φιλοσοφία μας ασπάζεται το “Value For Money”


EVENTS4YOU – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ

AND MORE


ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ

Το Events 4 You by Κώστας Μαραβέλιας δεν θα καλύψει μόνο τις εκδηλώσεις και τα πάρτι σας με ειδικά φώτα, αλλά θα διακοσμήσει επίσης τον τόπο της εκδήλωσης ή του γάμου σας με επαγγελματικό φωτισμό υψηλής ποιότητας. Η τεχνολογία LED Lighting μας επιτρέπει να διακοσμήσουμε τον τόπο της εκδήλωσης με μια πλήρη γκάμα επιλογών και συνδυασμών επαγγελματικού φωτισμού, για το απόλυτο τέλειο αποτέλεσμα! Το Events 4 You διαθέτει υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, πλήρως ικανό να ασχολείται με μικρές και μεγάλες εκδηλώσεις και σε συνδυασμό με τους έμπειρους γαμήλιους DJ μας, προσφέρει ένα συγκλονιστικό αποτέλεσμα για το γάμο σας! Το προσωπικό μας είναι πλήρως έμπειρο, με σαφή και άψογη γνώση για την εγκατάσταση και συναρμολόγηση του εξοπλισμού μας, με στόχο μόνο τα καλύτερα αποτελέσματα και την απόλυτη ικανοποίησή σας!


ΗΧΗΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Το Events 4 You θα φροντίσει και θα προετοιμάσει το χώρο και το σκηνικό της εκδήλωσής σας πριν αρχίσει, ακόμα και πριν φτάσετε στο χώρο!
Ο ηχητικός εξοπλισμός μας είναι κορυφαίος του είδους του, και ο καλήτερος που θα δείτε αλλού! Εξασφαλίζουμε κρυστάλλινο και καθαρό ήχο με εξαιρετική οπτική εμφάνιση, ανεξάρτητα από τον τόπο της εκδήλωσης. Χρησιμοποιούμε ένα ευρύ φάσμα ομιλητών, ανάλογα με τον αριθμό των επισκεπτών και τον τόπο του event.


ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΦΕ

Η εταιρία μας προσφέρει υπηρεσίες Fireworks & Special Effects, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε το πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα και μια πολύ ιδιαίτερη ατμόσφαιρα στις πιο σημαντικές στιγμές μιας γαμήλιας τελετής όπως η είσοδος και ο πρώτος χορός του ζευγαριού. Εγγυόμαστε για ένα εξαιρετικό και επαγγελματικό αποτέλεσμα και είναι η δέσμευσή μας να δημιουργήσουμε φανταστικές λήψεις, ιδανικές για να συλλαμβάνονται από τον επαγγελματία φωτογράφο σας, έτσι ώστε αυτές οι στιγμές να διαρκέσουν για μια ζωή!
Τα πυροτεχνήματα και τα ειδικά εφέ δεν χρειάζεται να είναι πολύ ακριβό για να δημιουργήσουν την επιθυμητή ατμόσφαιρα. Η εταιρεία μας διαθέτει επίσημη άδεια και άδεια χρήσης πυροτεχνημάτων σε συμβαλλόμενα μέρη και σε events. Όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται είναι υψηλής ποιότητας και συνοδεύονται από εγκεκριμένο πιστοποιητικό ασφαλείας. Ο προϋπολογισμός εκκίνησης για τα πυροτεχνήματα είναι 100 €, με μέσο προϋπολογισμό 250 € -350 € για τα πυροτεχνήματα “συντριβάνια” και 350 € – 500 € για τα πυροτεχνήματα αέρα.
Ο εξειδικευμένος ασύρματος πυροκροτητής περιλαμβάνεται στην τιμή. Δίνουμε πάντα την πρώτη προτεραιότητα στην ασφάλεια κάθε επισκέπτη και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο κάθε πυροτέχνημα πυροδοτείται από εξουσιοδοτημένο προσωπικό, υπό την προϋπόθεση ότι τηρούνται όλα τα πρότυπα ασφαλείας. Τα πυροτεχνήματα που χρησιμοποιούνται στις εκδηλώσεις είναι πάντοτε με τα υψηλότερα πρότυπα και προδιαγραφές και έρχονται σε πολλούς τύπους σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.


ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ DJ

Το Events 4 You by Κώστας Μαραβέλιας είναι έτοιμος να χειριστεί όλες τις εκδηλώσεις σας και να δημιουργήσει ένα μοναδικό πάρτι για εσάς, με τους πιο ταλαντούχους και επαγγελματίες DJs. Είμαστε απόλυτα ικανοί να χειριστούμε τις μουσικές ανάγκες της εκδήλωσής σας, συμπεριλαμβανομένων γάμων, ιδιωτικών εκδηλώσεων, σχολικών εκδηλώσεων, εταιρικών εκδηλώσεων, καρναβαλικών εκδηλώσεων, εκδηλώσεων γενεθλίων καθώς και beach parties!
Θα δημιουργήσουμε μαζί ένα ειδικό playlist και θα σχεδιάσουμε το γεγονός σας που θα εκπλήσσει κάθε έναν από τους καλεσμένους σας.


ΣΧΟΛΙΑ

Φανταστικός DJ, έκανε τη γαμήλια δεξίωσή μου τόσο προσωπική, όλοι χορεύονταν όλη τη νύχτα και όταν δεν ήθελα να ρίξω το Μπουκέτο μου πρότειναν ότι ίσως ήθελα να το παραδώσω σε κάποιον, έτσι έδωσα στην κόρη μου. Μας έκανε να κλάψουμε χαρούμενα δάκρυα, σας ευχαριστώ DJ της Ρόδου!!!!

Βάσω Δράκου

Η καλύτερη επιλογή κάνει την ξεχωριστή σας μέρα τέλεια!!

Θανάσης Ιωάννου

Amazing dj !!!!! Excellent music choices !!!! Consistency … organization …. professionalism !!!!
Thanks so much for everything !!!!!

Laura Bruni

Φοβερός Dj, Μπραβο!!

Panagiotis Organopoulos

Η καλύτερη επιλογή κάνει την ξεχωριστή σας μέρα τέλεια!!!!

Μιχαήλ Δημητρίου

Πολύ καλός , μπράβο !!!

Αγγελικη Χατζηδημητριου

Amazing dj !!!!! Excellent music choices !!!! Consistency … organization …. professionalism !!!!

Marco Giuliani

Αν δεν εχετε dj τον Κωστα στο γαμο σας ΜΗΝ παντρευτειτε! Φοβερος επαγγελματιας με μοναδικη επαφη με τον κοσμο, ο οποιος ξερει πώς να δημιουργει ένα παρτυ! Κωστα σ’ευχαριστουμε πολύ!!!

Giorgos Missikos

Ξεπερασε ολες τις προσδοκιες μας… δημιουργησε την πιο υπεροχη ατμοσφαιρα…. Στην πιο ομορφη ημερα της ζωης μας!!! ( Ξαναπαντρευομασταν…μονο και μονο για να ξαναζησουμε αυτό το υπεροχο παρτυ που μας διοργανωσες!!! )

Stefanos Vogiazis

Πραγματικα δεν εχουμε λογια. Αριστοι επαγγελματιες , εκαναν τον γαμο μας ένα μεγαλο παρτυ με τις μουσικες και τους φωτισμους τους! Ευχαριστουμε για τις στιγμες που μας χαρισατε παιδια!

Lina Karanika

Dj Kostas is the Boss. Το παρτυ πηγε τρενο ως τις 5+. Φωτα , πυροτεχνηματα , ηχος , όλα αψογα. Καλυψε και τους πιο απαιτητικους καλεσμενους μας. Ευχαριστουμε Κωστα!

Titi Titi

Επιλεξαμε τον Κωστα γιατι μας αρεσε ο τροπος που μας εδειξε και κατοπιν μας απεδειξε ότι το παρτυ του γαμου μας θα ηταν τελειο! Όλα ηταν σωστα και όπως τα ειχαμε συμφωνισει. Το παρτυ πηγε SKY ROCKET! Ευχαριστουμε πολύ Κωστα για όλα οσα εκανες για εμας!!!

Sofia Tsourounaki

Αγαπητε φιλε Κωστα , σε ευχαριστουμε για όλα!!! Η ολη οργανωση που ειχες και το αποτελεσμα που ολοι ειδαμε , δεν περιγραφεται με λογια!!! Μας εκανες τα ονειρα μας πραγματικοτητα… ♥

Eirini Tsourounaki

Πέρασε ήδη μια εβδομάδα από τον γάμο μας και ακόμα κόσμος μας μιλάει και είναι ενθουσιασμένος με τον φωτισμό που επιμελήθηκε ο Κώστας στον χώρο μας αλλά και για την άψογη μουσική επιμέλεια την ημέρα του γάμου μας. 🙂

Vasilis Papavasiliou
dj-rhodes-wedding-services-facebook--kostas-maravelias-greek

MUSIC NEWSLETTER

Send your email and check out the latest events!

[mailpoet_form id=”1″]