dj-rhodes-06-7-8

DECORATIVE LIGHTING

ΣΗΜΕΙΑΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΩΝ

Σημειακός φωτισμός τραπεζιών (Table’s Pinspot Lights) είναι ο ιδανικότερος τρόπος από άποψη αισθητικής να φωτίσετε τα τραπέζια των καλεσμένων σας και το νυφικό σας τραπέζι. Δημιουργεί μια ρομαντική ατμόσφαιρα χωρίς να χάνουμε την ουσία που δεν είναι άλλη απο το να έχουμε επαρκή φωτισμό στα τραπέζια.

Οι εποχές που φωτίζαμε τους χώρους δεξίωσης με προβολείς όπως στις πλατείες και στα γήπεδα… έχουν φύγει οριστικά. Είναι ένας παραδοσιακός vintage φωτισμός όπου συναντάμε κυρίως στα νησιά και συνδιάζει το διακοσμητικό κομμάτι με το βασικό σκοπό… να φωτίσουμε το χώρο.

Πολύς λόγος έχει γίνει τα τελευταία 2-3 χρόνια για το σημειακό φωτισμό στα τραπέζια μιας εκδήλωσης.

Τι είναι ο σημειακός φωτισμός και πόσο κοστίζει?

Ας ξεκινήσουμε με κάτι ποιο γενικό για το φωτισμό σε μία δεξίωση και θα καταλήξουμε και στον σημειακό φωτισμό !!!!

eventsforyou-rhodes-dj-centerpiece-highlighting-fireworks-01Μέχρι πριν από 12-15 χρόνια τα βασικό συστατικό για να είναι μία εκδήλωση επιτυχημένη από άποψη αισθητικής ήταν αποκλειστικά ο ανθοστολισμός, η έστω σε μαγαλήτερο ποσοστό !!!!! Ο φωτισμός αποτελούσε μέσο βελτίωσης της αισθητικής ενός χώρου μόνο σε Γάμους με πολύ υψηλό budget μιας και ο φωτιστικός εξοπλισμός Γάμου και ο φωτισμός γενικότερα είχε τεράστιο κόστος αγοράς από τις εταιρίες Ηχου- εικόνας και  κατά συνέπεια τεράστιο κόστος ενοικίασης. Η κατανάλωση Ρεύματος από τις κοινές λάμπες υψηλής πίεσης ήταν τόσο μεγάλη στο σύνολο της εγκατάστασης που απαιτούσε σε κάθε περίπτωση της χρήση ηλεκτρογεννήτριας η οποία με τη σειρά της ανέβαζε ακόμα περισσότερο το συνολικό κόστος της εκδήλωσης.

Ήρθε λοιπόν η επανάσταση στο φωτισμό με τη τεχνολογία LED, και σε πρώτη φάση λύθηκε το πρόβλημα της τεράστιας κατανάλωσης σε μία εγκατάσταση Γαμήλιας δεξίωσης. Με τη πάροδο του χρόνου οι τιμές των φωτιστικών LED έφτασαν σε προσιτά για όλους επίπεδα και αυτό είχε σαν συνέπεια να αναπτυχθεί ραγδαία ο διακοσμητικός φωτισμός στους Γάμους. Ένα παρακλάδι του διακοσμητικού φωτισμού λοιπόν είναι και ο σημειακός φωτισμός τραπεζιών… Αξίζει?

Αξίζει και με το παραπάνω!

Οι εποχές που φωτίζαμε ένα χώρο δεξίωσης όπως φωτίζουν μια πλατεία σε ένα πανηγύρι η σε μία ταβέρνα έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Τώρα η τέχνη είναι να δημιουργείς μία αίσθηση σκοτεινού σκηνικού χωρίς να υπάρχει σκοτάδι στην ουσία.

Απλά τα πράγματα. Τι θέλουμε να φωτίσουμε? Τα τραπέζια. Θα φωτίσουμε τα Τραπέζια λοιπόν!

Για ποιό λόγο αφού θέλουμε να φωτίσουμε τα τραπέζια να φωτίσουμε, το διάδρομο, το τόιχο, την είσοδο, τον dj, τα κενά σημεία, το ταβάνι, τα aircondition.  Θα πάρουμε ως δεδομένο δηλάδή ότι για να φωτίσουμε σε μία βιτρίνα ένα κόσμημα πρέπει να φωτίσουμε όλο το οικοδομικό τετράγωνο? Για να φωτίσουμε ενα αυτοκίνητο σε μία εκθεσιακή βιτρίνα θα φωτίσουμε ολόκληρη την έκθεση?

Φυσικά και δεν είναι έτσι τα πράγματα και φυσικά δεν θα αφήσετε να γίνει ο χώρος της δεξίωσης σας πλατεία…. Αυτή είναι η τεράστια καινοτομία που προσφέρει ο σημειακός Φωτισμός, να φωτίζεις αυτό που πραγματικά σε ενδιαφέρει διατηρώντας την αισθητική του χώρου σε υψηλά επίπεδα ενώ παράλληλα δεν αφήνεις τον έντονο φωτισμό να χαλάσει το ρομαντικό τοπίο που επιδειώκουν όλοι οι καταξιωμένοι wedding planners, και δεν καταστρέφουμε το ρομαντισμό που μας προσφέρει μια βραδυνή εκδήλωση.


API key not valid. Please pass a valid API key.

EVENTS4YOU – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ

AND MORE


ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ

Το Events 4 You by Κώστας Μαραβέλιας δεν θα καλύψει μόνο τις εκδηλώσεις και τα πάρτι σας με ειδικά φώτα, αλλά θα διακοσμήσει επίσης τον τόπο της εκδήλωσης ή του γάμου σας με επαγγελματικό φωτισμό υψηλής ποιότητας. Η τεχνολογία LED Lighting μας επιτρέπει να διακοσμήσουμε τον τόπο της εκδήλωσης με μια πλήρη γκάμα επιλογών και συνδυασμών επαγγελματικού φωτισμού, για το απόλυτο τέλειο αποτέλεσμα! Το Events 4 You διαθέτει υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, πλήρως ικανό να ασχολείται με μικρές και μεγάλες εκδηλώσεις και σε συνδυασμό με τους έμπειρους γαμήλιους DJ μας, προσφέρει ένα συγκλονιστικό αποτέλεσμα για το γάμο σας! Το προσωπικό μας είναι πλήρως έμπειρο, με σαφή και άψογη γνώση για την εγκατάσταση και συναρμολόγηση του εξοπλισμού μας, με στόχο μόνο τα καλύτερα αποτελέσματα και την απόλυτη ικανοποίησή σας!


ΗΧΗΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Το Events 4 You θα φροντίσει και θα προετοιμάσει το χώρο και το σκηνικό της εκδήλωσής σας πριν αρχίσει, ακόμα και πριν φτάσετε στο χώρο!
Ο ηχητικός εξοπλισμός μας είναι κορυφαίος του είδους του, και ο καλήτερος που θα δείτε αλλού! Εξασφαλίζουμε κρυστάλλινο και καθαρό ήχο με εξαιρετική οπτική εμφάνιση, ανεξάρτητα από τον τόπο της εκδήλωσης. Χρησιμοποιούμε ένα ευρύ φάσμα ομιλητών, ανάλογα με τον αριθμό των επισκεπτών και τον τόπο του event.


ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΦΕ

Η εταιρία μας προσφέρει υπηρεσίες Fireworks & Special Effects, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε το πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα και μια πολύ ιδιαίτερη ατμόσφαιρα στις πιο σημαντικές στιγμές μιας γαμήλιας τελετής όπως η είσοδος και ο πρώτος χορός του ζευγαριού. Εγγυόμαστε για ένα εξαιρετικό και επαγγελματικό αποτέλεσμα και είναι η δέσμευσή μας να δημιουργήσουμε φανταστικές λήψεις, ιδανικές για να συλλαμβάνονται από τον επαγγελματία φωτογράφο σας, έτσι ώστε αυτές οι στιγμές να διαρκέσουν για μια ζωή!
Τα πυροτεχνήματα και τα ειδικά εφέ δεν χρειάζεται να είναι πολύ ακριβό για να δημιουργήσουν την επιθυμητή ατμόσφαιρα. Η εταιρεία μας διαθέτει επίσημη άδεια και άδεια χρήσης πυροτεχνημάτων σε συμβαλλόμενα μέρη και σε events. Όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται είναι υψηλής ποιότητας και συνοδεύονται από εγκεκριμένο πιστοποιητικό ασφαλείας. Ο προϋπολογισμός εκκίνησης για τα πυροτεχνήματα είναι 100 €, με μέσο προϋπολογισμό 250 € -350 € για τα πυροτεχνήματα “συντριβάνια” και 350 € – 500 € για τα πυροτεχνήματα αέρα.
Ο εξειδικευμένος ασύρματος πυροκροτητής περιλαμβάνεται στην τιμή. Δίνουμε πάντα την πρώτη προτεραιότητα στην ασφάλεια κάθε επισκέπτη και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο κάθε πυροτέχνημα πυροδοτείται από εξουσιοδοτημένο προσωπικό, υπό την προϋπόθεση ότι τηρούνται όλα τα πρότυπα ασφαλείας. Τα πυροτεχνήματα που χρησιμοποιούνται στις εκδηλώσεις είναι πάντοτε με τα υψηλότερα πρότυπα και προδιαγραφές και έρχονται σε πολλούς τύπους σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.


ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ DJ

Το Events 4 You by Κώστας Μαραβέλιας είναι έτοιμος να χειριστεί όλες τις εκδηλώσεις σας και να δημιουργήσει ένα μοναδικό πάρτι για εσάς, με τους πιο ταλαντούχους και επαγγελματίες DJs. Είμαστε απόλυτα ικανοί να χειριστούμε τις μουσικές ανάγκες της εκδήλωσής σας, συμπεριλαμβανομένων γάμων, ιδιωτικών εκδηλώσεων, σχολικών εκδηλώσεων, εταιρικών εκδηλώσεων, καρναβαλικών εκδηλώσεων, εκδηλώσεων γενεθλίων καθώς και beach parties!
Θα δημιουργήσουμε μαζί ένα ειδικό playlist και θα σχεδιάσουμε το γεγονός σας που θα εκπλήσσει κάθε έναν από τους καλεσμένους σας.


ΣΧΟΛΙΑ

Φανταστικός DJ, έκανε τη γαμήλια δεξίωσή μου τόσο προσωπική, όλοι χορεύονταν όλη τη νύχτα και όταν δεν ήθελα να ρίξω το Μπουκέτο μου πρότειναν ότι ίσως ήθελα να το παραδώσω σε κάποιον, έτσι έδωσα στην κόρη μου. Μας έκανε να κλάψουμε χαρούμενα δάκρυα, σας ευχαριστώ DJ της Ρόδου!!!!

Βάσω Δράκου

Η καλύτερη επιλογή κάνει την ξεχωριστή σας μέρα τέλεια!!

Θανάσης Ιωάννου

Amazing dj !!!!! Excellent music choices !!!! Consistency … organization …. professionalism !!!!
Thanks so much for everything !!!!!

Laura Bruni

Φοβερός Dj, Μπραβο!!

Panagiotis Organopoulos

Η καλύτερη επιλογή κάνει την ξεχωριστή σας μέρα τέλεια!!!!

Μιχαήλ Δημητρίου

Πολύ καλός , μπράβο !!!

Αγγελικη Χατζηδημητριου

Amazing dj !!!!! Excellent music choices !!!! Consistency … organization …. professionalism !!!!

Marco Giuliani

Αν δεν εχετε dj τον Κωστα στο γαμο σας ΜΗΝ παντρευτειτε! Φοβερος επαγγελματιας με μοναδικη επαφη με τον κοσμο, ο οποιος ξερει πώς να δημιουργει ένα παρτυ! Κωστα σ’ευχαριστουμε πολύ!!!

Giorgos Missikos

Ξεπερασε ολες τις προσδοκιες μας… δημιουργησε την πιο υπεροχη ατμοσφαιρα…. Στην πιο ομορφη ημερα της ζωης μας!!! ( Ξαναπαντρευομασταν…μονο και μονο για να ξαναζησουμε αυτό το υπεροχο παρτυ που μας διοργανωσες!!! )

Stefanos Vogiazis

Πραγματικα δεν εχουμε λογια. Αριστοι επαγγελματιες , εκαναν τον γαμο μας ένα μεγαλο παρτυ με τις μουσικες και τους φωτισμους τους! Ευχαριστουμε για τις στιγμες που μας χαρισατε παιδια!

Lina Karanika

Dj Kostas is the Boss. Το παρτυ πηγε τρενο ως τις 5+. Φωτα , πυροτεχνηματα , ηχος , όλα αψογα. Καλυψε και τους πιο απαιτητικους καλεσμενους μας. Ευχαριστουμε Κωστα!

Titi Titi

Επιλεξαμε τον Κωστα γιατι μας αρεσε ο τροπος που μας εδειξε και κατοπιν μας απεδειξε ότι το παρτυ του γαμου μας θα ηταν τελειο! Όλα ηταν σωστα και όπως τα ειχαμε συμφωνισει. Το παρτυ πηγε SKY ROCKET! Ευχαριστουμε πολύ Κωστα για όλα οσα εκανες για εμας!!!

Sofia Tsourounaki

Αγαπητε φιλε Κωστα , σε ευχαριστουμε για όλα!!! Η ολη οργανωση που ειχες και το αποτελεσμα που ολοι ειδαμε , δεν περιγραφεται με λογια!!! Μας εκανες τα ονειρα μας πραγματικοτητα… ♥

Eirini Tsourounaki

Πέρασε ήδη μια εβδομάδα από τον γάμο μας και ακόμα κόσμος μας μιλάει και είναι ενθουσιασμένος με τον φωτισμό που επιμελήθηκε ο Κώστας στον χώρο μας αλλά και για την άψογη μουσική επιμέλεια την ημέρα του γάμου μας. 🙂

Vasilis Papavasiliou
dj-rhodes-wedding-services-facebook--kostas-maravelias-greek

MUSIC NEWSLETTER

Send your email and check out the latest events!

[mailpoet_form id=”1″]