dj-rhodes-12

EVENTS4YOU BY DJ KOSTAS MARAVELIAS

ΣΥΧΝΕΣ ΕΩΤΗΣΕΙΣ

Τί άλλους τρόπους έχετε να φέρετε τον κόσμο στην πίστα;
Το ζωντανό πρόγραμμα μουσικής είναι ο μοναδικός τρόπος. Η φιλοσοφία της DJ Rhodes είναι μακριά από τεχνάσματα και τρικ που περιλαμβάνουν αποκριάτικες στολές για τον dj και πρακτικές που τον απομακρύνουν από την κονσόλα για να μοιράσει σφυρίχτρες και να βγάζει selfies. Θεωρούμε ότι αυτού του είδους τα τεχνάσματα έχουν (τουλάχιστον) περιορισμένη θετική επίδραση, αλλά και περιορισμένη διάρκεια. Προσφέρουν μάλλον λίγη γραφικότητα, παρά τη διασκέδαση που εγγυάται μια άρτια σύνθεση μουσικής, φωτισμού και ευτυχούς γεγονότος.

Fountain FireworksΜπορούμε να έρθουμε σε άμεση επικοινωνία με τον dj που θα παίξει στον γάμο μας;
Επιλέγοντας την συνεργασία σας με την DJ Rhodes, μπαίνετε στην τυποποιημένη διαδικασία επικοινωνίας της επιχείρησής μας, ώστε να διαγνωστούν με ακρίβεια οι ανάγκες και επιθυμίες σας για τη γαμήλια δεξίωση των ονείρων σας. Οι συναντήσεις μας γίνονται είτε διά ζώσης στα γραφεία της εταιρείας, είτε εξ αποστάσεως με απομακρυσμένη σύνδεση ηλεκτρονικού υπολογιστή. Πρέπει να σας ενημερώσουμε σε αυτό το σημείο ότι δεν προγραμματίζονται συναντήσεις με στελέχη και συνεργάτες μας σε σπίτια ή καφετέριες, παρά μόνο με ελάχιστες εξαιρέσεις ανωτέρας βίας. Μετά την πρώτη επαφή μας, και αφού έχουμε την πρώτη εικόνα για αυτό που χρειάζεστε, σας παραπέμπουμε στους κατάλληλους συνεργάτες ώστε να καθοριστεί το πακέτο υπηρεσιών μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Φυσικά, δρομολογείται άμεσα η άμεση επικοινωνία σας και με τον κατάλληλο dj που έχει βρει για σας η DJ Rhodes.

Τί χρεώνετε για τις υπηρεσίες σας; Τί ακριβώς περιλαμβάνεται στις τιμές που δίνετε; Κάνετε εκπτώσεις ή ευκολίες πληρωμής;
Κατόπιν της πρώτης μας επικοινωνίας και της κατάληξής της στο πακέτο υπηρεσιών που σας ενδιαφέρει, θα σας στείλουμε ηλεκτρονικά την κοστολογημένη προσφορά μας. Η κοστολόγηση συνυπολογίζει τον χρόνο και την τοποθεσία της εκδήλωσης και περιλαμβάνει:
Αμοιβές και ασφαλιστικές εισφορές προσωπικού
Εγκατάσταση εξοπλισμού
Παράδοση χώρου στην αρχική του κατάσταση
Εφεδρικό εξοπλισμό
Η κοστολόγηση δεν περιλαμβάνει έξοδα μεταφοράς και διαμονής, για την περίπτωση δεξιώσεων εκτός έδρας της επιχείρησης. Με τη σύνταξη της προσφοράς για το σύνολο των υπηρεσιών που έχετε επιλέξει, μπορούμε να διερευνήσουμε τυχόν περιθώρια για κάποια έκπτωση.

Πώς θα εμφανιστεί ο dj σας στη δεξίωση;
Οι συνεργάτες εμφανίζονται βάσει εσωτερικού κανονισμού με κομψή και χαμηλών τόνων αμφίεση που εναρμονίζεται με την φιλοσοφία της εταιρείας και την αισθητική μιας γαμήλιας δεξίωσης. Επιλέγουμε σκούρο επαγγελματικό κοστούμι και γραβάτα για τους χειμερινούς μήνες και τις δεξιώσεις σε κλειστούς χώρους. Για δεξιώσεις κατά τη θερινή περίοδο επιλέγουμε μονόχρωμο πουκάμισο με μοντέρνο τζιν, ή υφασμάτινο παντελόνι. Μένουμε μακριά από ενδυματολογικές επιλογές που τραβάνε την προσοχή, όπως πολύχρωμα παπιγιόν, έντονες γραβάτες και γενικότερα παράταιρη αμφίεση και αξεσουάρ. Επιλέγουμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας με την επαγγελματική μας συνέπεια και την απόδοση που μετράται στα χαμόγελα των καλεσμένων σας.

Πώς αντιμετωπίζετε τις «παραγγελιές» από τους καλεσμένους;
Fountain FireworksΟι djs της DJ Rhodes είναι επαγγελματίες, και συνεπώς συνεργάσιμοι και διαθέσιμοι πρωτίστως απέναντι στο ζευγάρι, και δευτερευόντως απέναντι σε οποιονδήποτε καλεσμένο. Εάν η «παραγγελιά» του καλεσμένου εναρμονίζεται με τη φυσική ροή του προγράμματος που έχει συμφωνηθεί με το ζευγάρι, ο dj θα ανταποκριθεί και θα προσαρμοστεί ευχαρίστως. Εάν το αίτημα του καλεσμένου σας είναι «εκτός κλίματος», ο dj μας θα αρνηθεί με ευγένεια και θα προχωρήσει με την κανονική ροή.

Πόσα μουσικά είδη μπορείτε να καλύψετε σε μια εκδήλωση, και τί μέσα διαθέτετε;
Η DJ Rhodes διαθέτει δισκοθήκη που μπορεί να καλύψει ακόμα και τις πιο εξεζητημένες απαιτήσεις. Αυτή η δισκοθήκη ενισχύεται ακόμα περισσότερο από τους συνεργάτες της που εμβαθύνουν σε εντοπισμένα μουσικά είδη, ανάλογα με τις προσωπικές τους παραστάσεις και προτιμήσεις. Όλοι οι djs μας μετέχουν της φιλοσοφίας μας που επιβάλλει τα ζωντανά dj sets, αποφεύγουν προκατασκευασμένες playlists (κονσέρβες) και αποφασίζουν την κάθε τους κίνηση με βάση την ανατροφοδότηση των καλεσμένων σας σε πραγματικό χρόνο. Δεν πειραματίζονται με ανοίκεια ακούσματα, και δεν χρησιμοποιούν τη θέση τους για προσωπική προβολή. Εϊναι εκεί για να υπηρετήσουν τις δικές σας επιθυμίες και το κέφι των αγαπημένων σας προσώπων. Χρησιμοποιούν τις καλύτερες κονσόλες τις αγοράς, και κάθε τεχνικό μέσο που εγγυάται την αρτιότερη απόδοση, αισθητικά και ακουστικά, του προγράμματος που θα σας κρατήσει στην πίστα μέχρι το πρωί!

Τί επιπλέον υπηρεσίες προσφέρετε για μια γαμήλια δεξίωση;
Για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για εσάς, και για τη συνοχή στην αισθητική και την εκτέλεση, προσφέρουμε μεγάλη γκάμα υπηρεσιών για τη γαμήλια δεξίωση. Αυτή περιλαμβάνει μεταξύ άλλων πυροτεχνήματα, σημειακό φωτισμό τραπεζιών, λυώμενη πίστα, οπτικοακουστικά μέσα, φωτιζόμενα γράμματα, ειδικά εφέ, προτχέκτορες, μηχανές καπνού κα. Δείτε εδώ αναλυτικά τις επιπλέον υπηρεσίες μας.

Ποια είναι η φιλοσοφία της υπηρεσίας του WEDDING DJ?
Οι djs που συνεργάζονται με τη DJ Rhodes διακρίνονται για την τεχνική τους κατάρτιση, τις μουσικές τους γνώσεις, και τη διακριτικότητά τους εν ώρα εργασίας. Με την εμπειρία και τα δημιουργικά προσόντα τους, και με οδηγό τις δικές σας προτιμήσεις, θα γεμίσουν την πίστα και θα την κρατήσουν γεμάτη για όσο αντέχουν οι καλεσμένοι σας. Η επαγγελματική τους στάση και συμπεριφορά βρίσκεται στον αντίποδα εκείνων που διεκδικούν την προσοχή με εκκεντρικό ρουχισμό, συχνή χρήση του μικροφώνου για ζωντανό σχολιασμό της δεξίωσης, και συγχρωτισμό με τους καλεσμένους σας.

Είναι δυνατόν να μην παίξετε παραδοσιακή μουσική στο γάμο μας;
Φυσικά! Το κομμάτι της δεξίωσης που φιλοξενεί την παραδοσιακή μουσική τείνει να φθίνει τα τελευταία χρόνια, και οι djs της DJ Rhodes είναι ενήμεροι για τις τελευταίες τάσεις της γαμήλιας μουσικής τεχνοτροπίας. Εάν δεν θέλετε παραδοσιακή μουσική στον γάμο σας, θα έχουμε την ευκαιρία για djsets μεγαλύτερης διάρκειας με ακούσματα pop, dance και rock, τα οποία άλλωστε αποτελούν τεχνικά μεγαλύτερη πρόκληση, αλλά και γόνιμο μουσικό έδαφος για ποικιλία και δημιουργικότητα.

Πως μπορείτε να ανταποκριθείτε σε ένα έκτακτο περιστατικό;
Fairy LightsΈνα έκτακτο περιστατικό μπορεί να περιλαμβάνει αστοχία του εξοπλισμού. Η DJ Rhodes τηρεί εφεδρικό εξοπλισμό σε όλους τους χώρους με τους οποίους συνεργάζεται σε σταθερή βάση. Ακόμα και σε έναν χώρο που δεν τηρούμε μόνιμη ηχητική ή/και φωτιστική εγκατάσταση, μεριμνούμε για τη μεταφορά εφεδρικού εξοπλισμού, ώστε τίποτα να μην ανατρέψει τα σχέδια που έχουμε κάνει μαζί για την δεξίωσή σας. Έκτακτο περιστατικό μπορεί να αφορά και το προσωπικό της DJ Rhodes. Λόγω αδιαθεσίας, ή λόγω ατυχήματος, εάν κάποιο στέλεχος της DJ Rhodes αδυνατεί να εκτελέσει τα καθήκοντά του, τηρούμε προσωπικό ασφαλείας σε αναμονή. Για παράδειγμα, εάν δεν μπορεί ο dj να αναλάβει την εκτέλεση του προγράμματος, εφεδρικός dj, πλήρως ενήμερος για το πρόγραμμα και τις προτιμήσεις σας, θα πάρει τη θέση του. Η DJ Rhodes τηρεί ηλεκτρονικό αρχείο επικοινωνιών και cloud συστήματα αποθήκευσης, ώστε εξ αποστάσεως και ανά πάσα στιγμή να είναι εφικτή η ενημέρωση του προσωπικού μας για αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών.

Αναλαμβάνετε άλλες εκδηλώσεις, εκτός από γάμους;
Η DJ Rhodes αναλαμβάνει κυρίως γάμους, και το προσωπικό της έχει αποκτήσει μακρόχρονη εμπειρία πάνω στο συγκεκριμένο τύπο εκδήλωσης. Ωστόσο, εξ αυτής της εμπειρίας διαθέτουμε την τεχνογνωσία για την υλοποίηση διαφόρων τύπων corporate events που παρουσιάζουν συναφείς υψηλές απαιτήσεις εκτέλεσης με μια γαμήλια δεξίωση. Δεν αναλαμβάνουμε παιδικά πάρτι, σχολικές εκδηλώσεις και εγκαίνια καταστημάτων.

Τι ξεχωρίζει την DJ Rhodes σε σχέση με τον ανταγωνισμό;
Η DJ Rhodes σας προσφέρει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών, ωστόσο όλες αφορούν ένα περιορισμένο αντικείμενο, την γαμήλια δεξίωση… αυτό μας κάνει ειδικούς στη δουλειά μας. Μας κάνει κορυφαίους σε σχέση με τον ανταγωνισμό, γιατί η τεχνική μας κατάρτιση και εμπειρία έχουν δημιουργηθεί σε συνεργασία με αμέτρητα μελλόνυμφα ζευγάρια που μας εμπιστέυθηκαν, και είχαμε την τιμή να μοιραστούμε εκ της θέσης μας τις αξέχαστες στιγμές τους. Στη DJ Rhodes θα βρείτε την προσωπική εξυπηρέτηση και τη μοναδική προσέγγιση που ταιριάζει μόνο σε εσάς και τις επιθυμίες σας. Επιστρατεύουμε την εμπειρία και την κατάρτιση επιλεγμένων συνεργατών, για να εγγυηθούμε για εσάς ένα αξιομνημόνευτο αποτέλεσμα!

Πώς μπορείτε να μας βοηθήσετε να φτιάξουμε το μουσικό πρόγραμμα για τον γάμο μας; Μπορούμε δηλαδή να σας φέρουμε δικές μας λίστες με τραγούδια;
Είμαστε πρόθυμοι σε κάθε περίπτωση να δεχθούμε τις προτάσεις σας για τη μουσική, σε οποιαδήποτε μορφή και με οποιονδήποτε τρόπο. Δουλειά μας είναι να ανταποκριθούμε στην αισθητική σας και μαζί να συνθέσουμε το καλύτερο δυνατό ρεπερτόριο που θα διασκεδάσει εσάς και τους καλεσμένους σας! Μέρος της δουλειάς μας είναι επίσης να σας καθοδηγήσουμε σε τεχνικές λεπτομέρειες που μπορεί να αφορούν όχι μόνο το ρεπερτόριο, αλλά και τον προγραμματισμό του. Οι συνεργάτες της DJ Rhodes γνωρίζουν πολύ καλά πώς να ενσωματώνουν συγκεκριμένα κομμάτια-«παραγγελίες» του ζευγαριού, ώστε αυτά να προκύπτουν οργανικά από το ζωντανό dj set, και να μην προκαλούν διακυμάνσεις στον ρυθμό και στο κέφι στην πίστα! Εμπιστευτείτε την DJ Rhodes και το καταρτισμένο προσωπικό της, και απαλλαγείτε από την αγωνία του «πώς θα πάει το γλέντι;».

dj-rhodes-wedding-services-facebook--kostas-maravelias-greek

MUSIC NEWSLETTER

Send your email and check out the latest events!

[mailpoet_form id=”1″]