EVENTS4YOU BY KOSTAS MARAVELIAS

ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ

Ο Κώστας Μαραβέλιας γεννήθηκε στη Ρόδο.
Ξεκίνησε το μουσικό ταξίδι του ως DJ σε τοπικό καφέ μπαρ (πρωτότυπο μπιστρό) στο νησί της Ρόδου στην ηλικία των 16 ετών. Ένα χρόνο αργότερα έκανε το ντεμπούτο του ως ραδιοφωνικός παραγωγός στο ραδιοφωνικό σταθμό TOP FM Ρόδος. Από τότε, έχει περάσει καθημερινά το ON AIR για τα επόμενα 15 χρόνια σε διάφορους ραδιοφωνικούς σταθμούς του νησιού (659 FM, SKY RADIO, AEGEAN ANT …) όπου του δόθηκε η ευκαιρία να παρουσιάσει τις μουσικές του επιλογές στο ευρύ κοινό.

Την ίδια στιγμή άρχισε να δουλεύει ως επαγγελματίας DJ, σε BAR & CLUBS και σε πολλούς άλλους δημοφιλείς χώρους διασκέδασης στο νησί (WINNER, MYTHOS, LE PALAIS, FREDDO, EMPASY, BALTZAZAAR, LIME LIGHT, MYLOS, DESNUDA, ANGEL, PAFFUTO , PAFFUTO MED, ΘΕΑΤΡΟ, COLORADO, KALUA, SOHO, BOULEVARD …) Εργάζεται τώρα ως RESIDENDT DJ στο εστιατόριο RONDA CAFÉ RESTAURANT. Αλλά η μουσική του δραστηριότητα δεν περιορίζεται στο νησί της Ρόδου. Κατά τη διάρκεια του χρόνου του στην Αθήνα, λόγω των σπουδών του, ήταν σε θέση να παίξει σε μερικά από τα διάσημα καταστήματα που αναφέρονται παρακάτω: (Hood, VINILIO, …).Sound and Lights Equipment

Έχει πολυετή εμπειρία στο V.I.P PARTY και γαμήλιες δεξιώσεις. Έχει συνεργαστεί με την PRIME AUDIO VISUAL (μια αξιόπιστη εταιρεία στην Αθήνα εδώ και πολλά χρόνια). Αν και η καριέρα του έχει αλλάξει εξαιτίας της σχολής οδήγησης, η αφοσίωσή του στη μουσική είναι αυτό που τον χωρίζει όλα αυτά τα χρόνια. Έχει συνεργαστεί με διάσημους Έλληνες και ξένους μουσικούς παραγωγούς και DJs και έχει παίξει μουσική σε πολλά ελληνικά νησιά (ΜΥΚΟΝΟ, ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ, ΚΡΗΤΗ, ΠΑΡΟΣ, ΚΕΡΚΥΡΑ, ΚΩΣ, ΣΥΜΗ …)

Έχει επίσης πραγματοποιήσει ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ για το V.I.P.S Η πολυετής πείρα του στη μουσική τον έκανε πολύ γνωστό σε όλη τη μουσική (60’s, 70’s, 80’s, 90’s, 00’s) καθώς και στη σύγχρονη ελληνική και ξένη μουσική. Η αγάπη του για τη μουσική και το δώρο του percephire και της αναπαραγωγής μουσικής τον καθιστούν όλο και περισσότερο δημιουργικό για να ξεκινήσει νέα μουσικά ταξίδια. Από το 2008 έχει ιδρύσει δική του εταιρεία στο νησί της Ρόδου Εκδηλώσεις4you Entertainment από τον Κώστα Μαραβέλια που προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες Γάμων, στο Β.Ι.Π. Εκδηλώσεις και θεματικές βραδιές ξενοδοχείων.

Events 4you Entertainment από τον Κώστα Μαραβέλια στοχεύει στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στον τομέα της μουσικής, του ήχου και της ψυχαγωγίας σε προσωπικές, εταιρικές και ιδιαίτερα κοινωνικές εκδηλώσεις.

Η εκδήλωση 4you Entertainment από τον Κώστα Μαραβέλια αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες DJs και καταγραφείς ήχου καθώς και ανθρώπους με εκτεταμένη τεχνογνωσία στην διοργάνωση εκδηλώσεων και επικοινωνίας.

Στα δώδεκα χρόνια λειτουργίας του, το Events 4you Entertainment από τον Κώστα Μαραβέλια έχει αναλάβει με επιτυχία και χειρίστηκε ένα μεγάλο αριθμό εκδηλώσεων σε επώνυμους χώρους με υψηλά πρότυπα απαιτήσεων:

Η φιλοσοφία μας:
Μεγάλη αγάπη για το αντικείμενο, • Καλή εκπαίδευση και, • Την εκτενή εμπειρία των στελεχών της,σε συνδυασμό με την επιθυμία για πλήρη κάλυψη των αναγκών των πελατών της, το Events 4you Entertainment από τον Κώστα Μαραβέλια έχει επιτύχει μέχρι στιγμής να πετύχει και να ξεπεράσει τις προσδοκίες ακόμα και των δικών του μελών.

Όμως, η μεγαλύτερη επιτυχία, πέραν των οικονομικών μεγεθών και αριθμών, είναι ότι η μεγαλύτερη διαφήμιση του Events4you είναι οι επαναλαμβανόμενοι ικανοποιημένοι πελάτες του (από στόμα σε στόμα).

Στην ερώτηση «Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας ενός γεγονότος» τα μέλη της εκδήλωσης 4you Entertainment από τον Κώστα Μαραβέλια απλά και πειστικά απαντούν ότι: Δεν υπάρχει μυστικό, η δύναμη που παίρνετε όταν δημιουργεί την ευτυχία είναι τεράστια. Προσπαθούμε απλώς να επαληθεύσουμε το λογότυπό μας: Γεγονότα που σας κάνουν … χαμόγελο!

Και η μεγαλύτερη ανταμοιβή μας είναι ακριβώς αυτή, καθώς αισθανόμαστε ότι έχουμε κάνει τους ανθρώπους να χαμογελούν με το έργο μας, αυτό το απλό και όμως τόσο πολύτιμο! ‘ Το κλειδί για την επιτυχία σύμφωνα με τον Κώστα Μαραβέλια:

“… ο λόγος είναι προφανής και απλός: Προσπαθούμε σκληρότερα και πιο σκληρά για να … κάνουν τους ανθρώπους SMILE!

Και αυτός είναι ο τρόπος που το κάνουμε σωστά! ‘ Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ..